Professionele visagie, vriendelijk, geduldig en behulpzaam.

Prijzen en mogelijkheden

Bruidsmake up prijzen

Hieronder worden de prijzen weergegeven die Bibi vraagt voor haar professionele dienstverlening aan huis of op locatie. Voor specifieke wensen of vragen kunt u altijd contact opnemen. Geef op tijd je trouwdatum door, dan kan Bibi deze alvast voor je reserveren.

Bruidsmake-up

De bruidsmake-up bestaat uit twee afspraken. Eerst maakt Bibi met u een afspraak voor een proef make-up. Dit wordt gedaan bij u thuis of op een andere locatie naar keuze. Tijdens deze proef make-up kijkt Bibi samen met u naar de beste stijl, kleuren en natuurlijk de combinatie van make-up en uw trouwjurk. Bij de proefmake-up mag eventueel ook iemand anders aanwezig zijn om te helpen met het maken van de keuzes. Bijvoorbeeld familie of een goede vriendin. De tweede afspraak wordt gemaakt voor de trouwdag zelf. Bibi komt bij u thuis of op locatie om de bruidsmake-up aan te brengen. Bibi rekent een extra laag tarief voor de proef make-up en dit is geheel vrijblijvend.

 • Proef make-up (incl uitgebreid advies)        39,-
 • Bruidsmake-up (incl alle materialen)        100,-
 • Reiskosten binnen Nijmegen                           0,-
 • Reiskosten buiten Nijmegen per km         0,25

Touch up make-up

Wilt u buiten de bruidsmake-up nog een touch up krijgen, of bijvoorbeeld iets laten wijzigen voor bijvoorbeeld de avond, dan is dat mogelijk. Bibi zal dan nogmaals op een vooraf besproken tijdstip aanwezig zijn om de touch up te doen.

 • Touch up make-up                                            49,-
 • Reiskosten binnen Nijmegen                       0,25
 • Reiskosten buiten Nijmegen per km          0,35

Make-up familie en vrienden

Vaak is het leuk voor familieleden of goede vrienden om er ook extra mooi uit te zien op uw trouwdag. Ook kinderen, zoals bruidsmeisjes is het erg leuk om dit te doen. Dit is allemaal mogelijk tegen onderstaande prijzen.

 • Make-up 1 extra persoon                              35,- p.p.
 • Make-up 2-4 extra personen                        30,- p.p.
 • Make-up 5 of meer extra personen            25,- p.p.
 • Make-up kids tot 12 jaar                               10,- p.p.

Bruidskapsels

Bibi werkt samen met een professionele kapster en haarstyliste. Indien u hier interesse in heeft, kunt u contact opnemen om ook hiervoor een afspraak te maken. Hieronder zijn de prijzen weergegeven voor bruidskapsels.

 • Bruidskapsel incl proefkapsel                      169,50
 • Reiskosten binnen Nijmegen                            0,-
 • Reiskosten buiten Nijmegen per km          0,35

Feest make-up

Heeft u een leuk feest waarop u er extra mooi uit wil zien? Bibi kan uw feestmake-up verzorgen en bij u thuis of op locatie komen.

 • Feest make-up                                                    65,-
 • Reiskosten binnen Nijmegen                       0,25
 • Reiskosten buiten Nijmegen per km          0,35

Bibi is werkzaam in Nijmegen, maar kan u ook bezoeken in uw eigen woning of op bijvoorbeeld een trouw- of feestlocatie. U kunt ook naar de make-up studio van Bibi komen in Nijmegen als u dat fijner vindt. De meeste mensen kiezen er echter voor om aan huis of op de trouw- of feestlocatie geholpen te worden. Binnen een straal van 10 KM rekent Bibi geen kosten voor het vervoer. Buiten deze straal wordt 19 cent per gereden kilometer in rekening gebracht. ×
Bibi Bruidsmake-up gebruikt alleen make-up en materalen van de beste merken en de hoogste standaarden. Zo bent u verzekerd van een look die de gehele dag of avond mooi blijft zitten en u er continu stralend uit ziet. Mocht u toch bang zijn voor een ongelukje, dan kunt u Bibi vragen om tijdens de festiviteiten aanwezig te zijn om ervoor te zorgen dat uw make-up direct bijgewerkt kan worden. ×
Bibi is gediplomeerd visagiste en heeft ook diverse certificaten behaald als schoonheidsspecialiste. Bibi heeft inmiddels al 14 jaar ervaring in het vak en is altijd in staat om u de look te geven die het beste bij u en de gelegenheid past. ×
Niemand vind het leuk om behandeld te worden als een nummertje. Daarom doe ik dat dan ook zeker niet. Ik neem uw problemen of vragen serieus en trek voldoende tijd uit om u op een goede, vriendelijke en persoonlijke manier te helpen. ×