Professionele visagie, vriendelijk, geduldig en behulpzaam.

Bruidsmake-up

bibi-bruidsmakeup-8

Bruidsmake-up en visagie

Het is de mooiste en misschien wel de belangrijkste dag van uw leven. U wilt niets aan het toeval overlaten en er de hele dag stralend uitzien. U zal gegarandeerd al stralen van uw zelf, maar met een mooie make-up look kunt u uw dag nog perfecter maken.

Er worden veel foto’s gemaakt en deze foto’s zullen u de rest van uw leven herinneren aan uw trouwdag. Met bruidsmake-up kunt u ervoor zorgen dat u er op iedere foto beeldschoon uit ziet.

Make-up voor de bruid

U heeft als bruid waarschijnlijk een prachtige jurk aan en daarbij hoort een perfecte make-up die ervoor zorgt dat uw uw huid straalt, uw ogen mooier uitkomen , uw lippen voller en gekleurd zijn en eventuele oneffenheden zijn weggewerkt. De bruid is het middelpunt van de dag en moet er daarom perfect uitzien.

Bibi komt graag op een vooraf afgesproken tijdstip bij uw langs om een proefmake-up te doen. U kunt zelf kiezen waar u deze proefmake-up wilt laten uitvoeren. Bij uw thuis, op locatie of in de make-up studio van Bibi in Nijmegen.

Bij tarieven kunt u meer informatie vinden over de kosten van een bruidsmake-up en een proefmake-up. Tevens zijn hier de reiskosten te vinden.

Make-up voor de bruidegom

Het komt voor dat sommige bruidegommen make-up dragen. Dit is heel normaal. Het kan zijn om alleen wat oneffenheden weg te werken zoals die verschrikkelijke puist die juist nu is komen opzetten of littekens die je liever op deze dag wilt verbergen.Natuurlijk zijn er ook mannen die wat meer willen. Denk hierbij aan het aanbrengen van mascara, eyeliner, het wegwerken van oneffenheden en het bijwerken van de wenkbrauwen en andere gezichtsbeharing.

Meer informatie of contact

Wilt u Bibi persoonlijk spreken om vragen te stellen over bruidsmake up of om haar simpelweg te leren kennen, dan kunt u haar altijd bellen op 06-55161767. Mocht u Bibi onverhoopt niet te pakken kunnen krijgen, dan kunt u altijd een bericht inspreken. Bibi zal u dan zo snel mogelijk terug bellen. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen via het contactformulier van deze website. Bibi stuurt u dan zo snel mogelijk een duidelijke reactie of belt u hier over terug.

knop-contact-opnemen

Bruidsmake-up voor genodigden

Uw bruiloft moet voor u en uw geliefden de mooiste dag uit uw leven worden die u nooit meer zult vergeten. U kunt er daarom voor kiezen om niet alleen zelf gemaquilleerd te worden, maar ook uw geliefden en naasten te voorzien van een mooie make-up. Vaak willen de moeder, grootmoeder en bruidsmeisjes er op deze dag ook extra mooi uit zien. Bibi kan deze mensen maquilleren zodat ook zij extra zullen stralen en genieten van uw mooie trouwdag. De kosten voor het maquilleren van andere genodigden op uw trouwdag zijn te vinden bij tarieven.

foto bruidsmake-up

Haarstijling

Bibi is geen haarstyliste, maar werkt wel samen met een zeer goede kapster en haarstyliste met veel ervaring in het vak en kennis van uiteenlopende kapsels. U kunt Bibi vragen om advies en tijdens de proefmake-up kan bijvoorbeeld ook de kapster en haarstyliste mee komen om u een proefkapsel aan te meten. Vraag Bibi zelf telefonisch om meer informatie of stel uw vraag middels het contactformulier op de website van Bibi Bruidsmake-up.

Een professionele bruiloft fotograaf

Bibi is geen fotograaf, maar werkt wel samen met een professionele fotograaf met vele jaren ervaring in het vak. Vraag Bibi zelf telefonisch om meer informatie of stel uw vraag middels het contactformulier op deze website.

Bibi is werkzaam in Nijmegen, maar kan u ook bezoeken in uw eigen woning of op bijvoorbeeld een trouw- of feestlocatie. U kunt ook naar de make-up studio van Bibi komen in Nijmegen als u dat fijner vindt. De meeste mensen kiezen er echter voor om aan huis of op de trouw- of feestlocatie geholpen te worden. Binnen een straal van 10 KM rekent Bibi geen kosten voor het vervoer. Buiten deze straal wordt 19 cent per gereden kilometer in rekening gebracht. ×
Bibi Bruidsmake-up gebruikt alleen make-up en materalen van de beste merken en de hoogste standaarden. Zo bent u verzekerd van een look die de gehele dag of avond mooi blijft zitten en u er continu stralend uit ziet. Mocht u toch bang zijn voor een ongelukje, dan kunt u Bibi vragen om tijdens de festiviteiten aanwezig te zijn om ervoor te zorgen dat uw make-up direct bijgewerkt kan worden. ×
Bibi is gediplomeerd visagiste en heeft ook diverse certificaten behaald als schoonheidsspecialiste. Bibi heeft inmiddels al 14 jaar ervaring in het vak en is altijd in staat om u de look te geven die het beste bij u en de gelegenheid past. ×
Niemand vind het leuk om behandeld te worden als een nummertje. Daarom doe ik dat dan ook zeker niet. Ik neem uw problemen of vragen serieus en trek voldoende tijd uit om u op een goede, vriendelijke en persoonlijke manier te helpen. ×